top of page

Samenwerking

Samenwerken kan op veel verschillende manieren. Als freelance tekstschrijver kan ik je alles uit handen nemen, of ik kan je op gerichte vlakken helpen. Misschien wil je dat ik alle teksten voor je website of brochure schrijf, of heb je liever dat ik je tekst alleen check op spelfouten of zinsopbouw. Wat het ook is, ik werk graag samen. Hieronder tref je een overzicht aan van wat ik tekstueel gezien zoal voor je kan betekenen. Een advertorial, een krachtige webtekst voor op je site of het redigeren van stukken, you name it! Heb je een verzoek dat hier niet bij staat, neem gerust contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden. 

Juno Schrijft Advertorials

Je wilt je product, bedrijf of dienst onder de aandacht brengen, maar hiervoor geen schreeuwerige reclameboodschap gebruiken die wegvalt op een advertentiepagina. Kies voor een advertorial. Ik schrijf een lekker lezend stuk voor je waarin we subtiele 'calls to action' verwerken en wat leest als een artikel. De investering meer dan waard! 

€199,00 ex BTW tot 1000 tekens

€299,00 ex BTW 1001-3000 tekens

€399,00 ex BTW 3001-5000 tekens

Juno Redigeert

Ik maak je tekst beter leesbaar, hoe fijn? Naast spelfoutjes haal ik ook overbodige (stop)woorden eruit en laat de zinnen gemakkelijker lopen. Een aantrekkelijke tekst is een tekst die gemakkelijk leest, niet waar?

Richtprijs: €50,00 ex BTW per A4 pagina

Juno Schrijft Webteksten

Weten potentiële klanten jouw website niet te vinden? Ben je moeilijk vindbaar op Google? Zoveel bedrijven lopen hier tegenaan. Zonde! Want je teksten op een SEO manier schrijven maakt hierin een groot verschil. Ik kan je helpen. De eerste pagina krijg je gratis van me, dan komen we er gauw achter of we bij elkaar passen.

€ 1899,00 ex BTW per 6 pagina's

Namelijk: Home, Over mij/ons, 3 product-/ dienstpagina's en de Contactpagina.

Juno Schrijft meer...

Heb je een ander soort verzoek en staat het niet tussen de beschreven opties? Geen probleem.  Neem contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden. 

bottom of page