top of page

Samenwerking

Samenwerken kan op veel verschillende manieren. Als freelance tekstschrijver kan ik je alles uit handen nemen, of ik kan je op gerichte vlakken helpen. Misschien wil je dat ik alle teksten voor je website of brochure schrijf, of heb je liever dat ik je tekst alleen check op spelfouten of zinsopbouw. Wat het ook is, ik werk graag samen. Hieronder tref je een overzicht aan van wat ik tekstueel gezien zoal voor je kan betekenen. Een advertorial, een krachtige webtekst voor op je site of het redigeren van stukken, you name it! Heb je een verzoek dat hier niet bij staat, neem gerust contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden. 

Juno Schrijft Advertorials

Je wilt je product, bedrijf of dienst onder de aandacht brengen, maar je wilt hier geen schreeuwerige reclameboodschap voor gebruiken die wegvalt op een advertentiepagina. Kies dan eens voor een advertorial. 

v.a. €75,00 ex BTW

Juno Redigeert

Redigeren, wat is dat eigenlijk precies? Het komt erop neer dat ik je tekst beter leesbaar maak. Naast spelfoutjes haal ik ook overbodige (stop)woorden eruit en laat de zinnen gemakkelijker lopen. Een aantrekkelijke tekst is een tekst die gemakkelijk leest, niet waar?

Richtprijs: €50,00 ex BTW per pagina

Juno Schrijft Webteksten

Goede teksten die gemakkelijk lezen zijn niet altijd zo eenvoudig als ze lijken. Worstel jij met het neerzetten van een pakkende 'Over mij' pagina of heb je hulp nodig bij het prettig(er) leesbaar maken van je website. Laat mij je helpen. 

v.a. € 499,00 ex BTW

Juno Schrijft meer...

Heb je een ander soort verzoek en staat het niet tussen de opgewarmde opties? Geen probleem, ik maak graag een offerte op maat.  Neem contact met mij op en samen bespreken we de mogelijkheden. 

bottom of page