top of page

Thuis genieten van kerstdiner Witte Zwaan

DE BILT Restaurant de Witte Zwaan is vanwege de recente coronamaatregelen momenteel gesloten. De enthousiaste restauranteigenaren Timo Agterberg en Danique Haaksman laten zich hierdoor echter niet uit het veld slaan en hebben de afhaal- en bezorgservice inmiddels alweer volop draaien. Met elke week een wisselend menu en keuze uit een drie-, vier-, of vijf-gangen menu laten zij hun gasten niet in de steek en kan een ieder blijven genieten van de heerlijke gerechten van de Witte Zwaan. Van dinsdag tot en met zaterdag, tot 15:00 uur kunnen bestellingen geplaatst worden voor dezelfde dag, en thuis hoeft u alleen de finishing touch toe te voegen om het gerecht af te maken.


Door Leonie Kapiteyn

KERST Ook met de kerstdagen kunt u thuis culinair genieten van de hoogstaande kwaliteit van de Witte Zwaan. Net als vorig jaar zijn ook dit jaar weer kerstboxen verkrijgbaar waarmee u thuis een overheerlijk en uitgebreid kerstdiner op tafel zet. Zoals u van de Witte Zwaan gewend bent hoeft u de gerechten alleen nog af te maken en zijn er duidelijke instructies toegevoegd waarin staat wat er precies met de gerechten moet gebeuren. “Aan het kerstmenu moeten mensen nog één en ander zelf doen, omdat deze al op 24 december opgehaald worden en gekoeld zijn” vertelt Danique, gastvrouw en eigenaresse van de Witte Zwaan. “Zelfs ík begrijp wat er moet gebeuren als ik de instructies lees en ik kan echt totaal niet koken”. Dat komt dus wel goed. De kerstboxen zijn te bestellen als vier-, of vijf-gangenmenu. Het kerstmenu biedt als voorgerecht een yellowtail Kingfish met miso, dashi en zeewier, met aansluitend een tussengerecht in de vorm van Thom Kha Kung van pompoen, garnaal en bosui. Als hoofdgerecht staat hertenrugfilet met jus van hachee óf heilbotfilet met jus van kreeft op het menu en beide gerechten komen met seizoensgroenten. Tot slot is er een tongstrelende chocoladecremeux met pistache en framboos om dit overheerlijke diner mee af te sluiten. En als u kiest voor een vijf-gangen diner, dan kunt u genieten van een heerlijke zachte rendang met atjar als extra tussengerecht. Dat is toch een beetje dineren bij de Witte Zwaan maar dan in uw eigen huis en zonder dat u urenlang in de keuken hoeft te staan. Zo kunt u volop tijd doorbrengen en het glas heffen met de mensen om u heen. Een vier-gangenmenu kost deze kerst €47,50 en een vijf-gangenmenu €57,50 per persoon, aan het aantal personen per box zit geen maximum. Bij de kerstmenu’s zijn per gang passende wijnen bij te bestellen, maar ook brood, kaas, oesters, of bijvoorbeeld friandises kunnen bijbesteld worden om uw kerstdiner nog completer te maken.

BESTELLEN De kerstboxen zijn te bestellen tot en met 23 december en kunnen op 24 december tussen 14:00 en 16:00 uur opgehaald worden. Tegen een vergoeding, afhankelijk van de afstand, kunnen de kerstboxen ook thuis bezorgd worden. De inhoud van de boxen is houdbaar tot en met 27 december. “Vorig jaar hebben we ruim 850 couverts verkocht” vertelt Danique enthousiast “toen hadden we een koelwagen voor de deur staan om alles in te koelen. De koelwagen is ook voor dit jaar weer besteld. We hopen het aantal van 850 couverts dit jaar te overstijgen en misschien wel 1000 mensen van ons menu te laten genieten. We zijn onze vaste gasten en alle andere mensen die bij ons bestellen ontzettend dankbaar dat ze ons steunen in deze tijden”.

WINACTIE Ook dit jaar is er weer een winactie gekoppeld aan de kerstboxen. U kunt een foto maken van uw gerechten en deze op social media plaatsen. Vergeet hierin de Witte Zwaan niet te taggen. Onder de beste foto’s worden twee dinerbonnen à €50,00 verloot. Meedoen dus!

CONTACT Het bestellen van de menu’s kan via de website www.witte-zwaan.nl, telefonisch op het nummer (030) 2210125 of stuur een mailtje naar info@witte-zwaan.nl. De Witte Zwaan wenst u alvast heel fijne feestdagen!


https://www.biltschecourant.nl/lokaal/zakelijk/774646/thuis-aan-kerstdiner-de-witte-zwaan


DSCF3943.jpg

Koffie drinken?

Ben jij ook op zoek naar iemand die een vlotte tekst, artikel of advertorial voor je kan schrijven? Neem dan contact met mij op. Onder het genot van een virtuele kop koffie leren we elkaar kennen en bespreken we de mogelijkheden.

"Juno Schrijft kan als tekstschrijver en verslaggever op tekstueel gebied veel voor je betekenen. Een mooi verpakte reclame? Laat mij een advertorial voor je schrijven"
 
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page