top of page

Oorwerk bij Kaasschieter heet u welkom

Oorwerk is een audiciensbedrijf met 32 winkels door heel Nederland. De ambitie van Oorwerk is niet om de grootste te zijn, wel de beste. Oorwerk werkt met hoogopgeleide professionals die de tijd nemen om met u tot de beste hooroplossing te komen.


In 2020 heeft Oorwerk diverse winkels overgenomen van familiebedrijf Kaasschieter, waaronder de vestigingen in Barneveld en Scherpenzeel. De winkels worden gedeeld met optiekwinkel Eyecare. “Het voordeel van de winkel delen met Eyecare is dat als wij even niet beschikbaar zijn, de collega’s van Eyecare kunnen helpen met kleine behandelingen” vertelt Jorik Dijkstra, het vaste gezicht van Oorwerk bij Kaasschieter in Scherpenzeel. Met ruim 12 jaar vakervaring krijgt hij nog altijd energie van elke klant die tevreden de winkel verlaat: “Een oplossing kunnen bieden voor mensen met een hoorprobleem, dat maakt het werk mooi”.


Oorwerk kenmerkt zich door de persoonlijke benadering in het zoeken naar de beste hooroplossing. Het einddoel is altijd om mensen blij en tevreden naar huis te laten gaan. “We doen uitsluitend aan maatwerk. Wat voor de één een goede hooroplossing is, hoeft dat voor de ander niet te zijn. Het liefst zouden we iemand zijn of haar eigen oren willen teruggeven. Wat we wel kunnen bieden is het op één na beste” vertelt Suzanne Weterman, vestigingsleider van Oorwerk bij Kaasschieter in Barneveld. Samen met collega’s Clemens Westerhof en Ruben Berends vormt zij hier het vaste team van audiciens.

Clemens Westerhof is senior audicien en vijf dagen per week aanwezig. “Mensen komen bij ons als ze gehoorverlies ervaren, of bijvoorbeeld last hebben van tinnitus (oorsuizen). Een ieder is welkom om vrijblijvend langs te komen”.

Ruben Berends is 12 jaar werkzaam als audicien en onlangs begonnen bij Oorwerk. “Bij Oorwerk nemen we voor iedereen de tijd. Daardoor kan er meer diepgang ontstaan en kunnen we het zorgplan helder krijgen”. Leerling-audicien Robin Bos completeert het team in Barneveld. Hij ruilde zijn rechtenstudie in voor een audiciensopleiding en leert momenteel de kneepjes van het vak.


Bereikbaarheid en contact

Oorwerk bij Kaasschieter in Barneveld bevindt zich aan de Jan van Schaffelaarstraat 11 waar een lift naar de audicienskamers op de eerste verdieping leidt. Parkeren kan om de hoek bij het Torenplein. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken. Dat kan door te mailen naar barneveld@oorwerk.nl, of te bellen: 0342-414 960.


Oorwerk bij Kaasschieter in Scherpenzeel is gevestigd aan de Dorpsstraat 258, met een blauwe schijf kunt u er op vrijdag en zaterdag gratis parkeren voor de deur. Een afspraak kunt u maken door te mailen naar scherpenzeel@oorwerk.nl, of te bellen: 033-277 1380.
DSCF3943.jpg

Koffie drinken?

Ben jij ook op zoek naar iemand die een vlotte tekst, artikel of advertorial voor je kan schrijven? Neem dan contact met mij op. Onder het genot van een virtuele kop koffie leren we elkaar kennen en bespreken we de mogelijkheden.

"Juno Schrijft kan als tekstschrijver en verslaggever op tekstueel gebied veel voor je betekenen. Een mooi verpakte reclame? Laat mij een advertorial voor je schrijven"
 
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page