top of page

Oorwerk bij Kaasschieter, dat klinkt goed

Wie de winkel van Oorwerk bij Kaasschieter in Lunteren binnenstapt, treft daar de gedreven, vriendelijke audicien Sander Breman aan. Met zo’n 15 jaar ervaring in het vak, weet Sander als geen ander wat de mogelijkheden zijn op het gebied van (beter) horen. “Geluid is heel bepalend. Je omgeving goed kunnen verstaan is daarbij de basis. De techniek en mogelijkheden van hoortoestellen gaan ontzettend snel. Er is tegenwoordig heel veel mogelijk om mensen beter te laten horen. Bovendien helpen we bij Oorwerk niet alleen mensen die slechthorend zijn. Tinnitus (oorsuizen) is bijvoorbeeld ook een veelgehoord probleem en daarin kan een hoortoestel zeker verlichting bieden. Maar ook voor gehoorbescherming of zwemdopjes kunnen mensen bij ons terecht”.


Na jarenlang in de commerciële sector te hebben gewerkt, belandde Sander zo’n 15 jaar geleden per toeval in het audiciensvak. En naar tevredenheid: “Het mooie aan het vak is dat je voor mensen echt het verschil kunt maken. Als audicien kan ik iemand echt helpen. Zelf hou ik bijvoorbeeld erg van muziek en ik kan de emotie goed begrijpen van iemand die door een goed afgesteld hoortoestel na lange tijd weer kan genieten van muziek”.

Sander werkte net een jaar bij Kaasschieter toen de winkel werd overgenomen door Oorwerk. Hij voelt zich er erg op zijn plek: “Bij Oorwerk kan ik voor elke klant echt de tijd nemen. Ik heb in het verleden ook bij andere audicienswinkels gewerkt, maar de werkwijze bij Oorwerk is wel anders. Ik kan hier elke klant de rust en aandacht bieden die nodig is en niemand wordt gepusht om een beslissing te nemen. Dat is natuurlijk erg prettig, voor iedereen. Het gaat ons om tevreden klanten”.


Tevreden klant

Theo Voorn (79) is zo’n tevreden klant. Woonachtig in de omgeving van Nijmegen, blijft hij trouw aan de audicienswinkel in Lunteren. “De afstand vind ik geen probleem, ik weet dat ik in Lunteren in goede handen ben en dat voelt vertrouwd. Zo’n 7 jaar geleden kwam ik hier terecht, destijds nog bij Kaasschieter. Ik was op zoek naar een specifiek type hoortoestel en Kaasschieter had dat. Nadat de winkel werd overgenomen door Oorwerk ben ik gebleven. Sander zit er alweer enkele jaren en hij is een heel vakkundige audicien. Het bevalt me heel goed. Sander is altijd op tijd, communiceert prettig en hij legt mij uit wat hij doet. Ik draag inmiddels al zo’n 15 jaar een hoortoestel en de techniek interesseert me. Sander is heel kundig en bovendien erg geduldig. Hij neemt de tijd om de aanpassingen zo goed mogelijk uit te voeren, dat doet hij altijd in overleg met mij. Want de aanpassingen, die zijn wat mij betreft het belangrijkst. Je kunt nog zo’n goed hoortoestel dragen, maar als de instellingen niet goed zijn aangepast dan behaal je nog steeds niet het meest optimale resultaat. Bovendien is de winkel altijd netjes”.


One-stop shop

De winkel van Oorwerk bij Kaasschieter bevindt zich in hetzelfde pand als optiek Eyecare, aan de Dorpsstraat in Lunteren en dat heeft zo z’n voordelen. “We maken gebruik van hetzelfde telefoonnummer. Er wordt dus altijd opgenomen, ook


Werkwijze

Komt u bij Oorwerk met een gehoorprobleem, dan is de werkwijze helder. Het begint altijd met een intakegesprek waarin uw behoeftes uitgebreid worden besproken. Daarna worden er testjes gedaan en uiteindelijk resulteert dat in een advies. In veel gevallen is dat een advies voor een hoortoestel. Ongeveer een week later worden de hoortoestellen aangemeten en dan volgt een proefperiode waarin u de toestellen kunt uitproberen. Oorwerk biedt iedereen de mogelijkheid om hoortoestellen eerst enkele weken vrijblijvend uit te proberen alvorens een beslissing te nemen. Dit geeft u de tijd om het gebruik van de toestellen in verschillende situaties uit te proberen. Zoals voor de tv, aan de telefoon, in gezelschappen, in de winkel of de sportclub. Na de proefperiode is er weer een afspraak. Tijdens die afspraak kan de audicien de hoortoestellen desgewenst nog beter naar uw wensen afstellen. Als u vervolgens besluit om de hoortoestellen te houden, dan hoeft u daarna nog maar één keer per jaar terug te komen voor de gebruikelijke controle. Tussendoor bent u uiteraard altijd welkom om langs te komen voor vragen of kleine aanpassingen.


Contact

De winkel van Oorwerk bevindt zich aan de Dorpsstraat 133 in Lunteren. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag, van 09:00 uur tot 17:00 uur en op vrijdag zelfs tot 20:30 uur. U bent altijd welkom om langs te komen. Wilt u echter verzekerd zijn van de onverdeelde aandacht van Sander, dan doet u er goed aan om vooraf een afspraak te maken. Dat kan door te bellen naar 0318 485 188 of een mail te sturen naar lunteren@oorwerk.nl. Op de website www.oorwerk.nl vindt u nog meer informatie over Oorwerk.
DSCF3943.jpg

Koffie drinken?

Ben jij ook op zoek naar iemand die een vlotte tekst, artikel of advertorial voor je kan schrijven? Neem dan contact met mij op. Onder het genot van een virtuele kop koffie leren we elkaar kennen en bespreken we de mogelijkheden.

"Juno Schrijft kan als tekstschrijver en verslaggever op tekstueel gebied veel voor je betekenen. Een mooi verpakte reclame? Laat mij een advertorial voor je schrijven"
 
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page