top of page

Jan Hoek: voor al uw kleine klussen in huis

Verschenen in De Nieuwbode te Zeist op 16 november 2021


Zo’n anderhalf jaar geleden streek Jan Hoek samen met zijn vrouw neer in het mooie Zeist. Beiden zijn geboren en getogen Noord-Hollanders, afkomstig uit de Zaanstreek, maar Zeist sprak ze aan en werd hun nieuwe thuis. “We gaan hier nooit meer weg” vertelt Jan “we voelen ons hier heel erg fijn, de mensen zijn aardig en de omgeving is prachtig”. Naast de mooie omgeving en de fijne mensen, begint ook het klusbedrijf van Jan steeds bekender te worden en weten mensen hem steeds beter te vinden. Zeist - “Ik begon mijn klusbedrijf destijds met het in elkaar zetten van IKEA meubelen. Dat doe ik nog steeds, maar daarnaast doe ik inmiddels nog zoveel meer” aldus Jan. “Ook zet ik meubelen in elkaar van andere winkels. Zo lang het in een pakket binnen komt, maak ik het. Naast meubels in elkaar zetten, verricht ik ook andere klussen bij mensen thuis. Meestal zijn het de kleine dingetjes die lang blijven liggen, zoals plinten plaatsen, verlichting ophangen of een kraan vervangen. Eigenlijk elke klus die voor een aannemer te klein is, pak ik op”. In het begin zette het klusbedrijf van Jan Hoek zich vooral in voor 55-plussers om hen te helpen bij klusjes die zij zelf niet konden uitvoeren en waar familieleden niet aan toe komen. Inmiddels rekent Jan ook jonge gezinnen en mensen uit allerlei verschillende lagen in de samenleving tot zijn klantenkring. “Het maakt mij absoluut niet uit bij wie ik kan helpen. Ik wil iedereen ontzorgen waar ik kan, of dat nou bij iemand op leeftijd is of bij jonge mensen. Iedereen die klushulp nodig heeft help ik graag” aldus Jan. Dus voor wie een gordijnrails of raambekleding heeft op te hangen of een wasbak te vervangen, Jan Hoek helpt u graag. Een kamer behangen, een schilderklus of een nieuwe lamp aan de muur of plafond? Bel Jan Hoek. Mocht er onverhoopt een klus zijn die zelfs Jan de pet te boven gaat, dan zal hij altijd samen met u kijken naar een alternatieve, passende oplossing. Een ander voordeel van het inhuren van Jan is dat zodra de klus geklaard is, hij alles weer netjes opruimt. Bovendien werkt hij nauwkeurig en brengt ten alle tijden zijn eigen gereedschap mee. Heeft u thuis ook een paar klusjes die maar blijven liggen maar echt eens gedaan moeten worden maar komt u er zelf niet aan toe? Neem contact op en in overleg wordt gekeken naar een passend moment om de klus te klaren. Contact Voor een afspraak kunt u bellen met 06-82838900 of stuur een mailtje naar klusbedrijfjanhoek@gmail.com. Doorgaans komt Jan eerst kennismaken en de werkzaamheden met u bespreken.

Jan is gevaccineerd en houdt zich aan de geldende coronavoorschriften.


https://www.denieuwsbode.nl/lokaal/overig/770303/jan-hoek-voor-al-uw-kleine-klussen-in-huis


DSCF3943.jpg

Koffie drinken?

Ben jij ook op zoek naar iemand die een vlotte tekst, artikel of advertorial voor je kan schrijven? Neem dan contact met mij op. Onder het genot van een virtuele kop koffie leren we elkaar kennen en bespreken we de mogelijkheden.

"Juno Schrijft kan als tekstschrijver en verslaggever op tekstueel gebied veel voor je betekenen. Een mooi verpakte reclame? Laat mij een advertorial voor je schrijven"
 
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page