top of page

Het geluid van Oorwerk Maassluis

Wie de winkel van Oorwerk Maassluis binnenstapt, treft daar de gedreven, goedlachse audiciens Linsey Bakker en Arno Moerman aan. Sinds januari van dit jaar vormen zij het vaste team van Oorwerk Maassluis en dat voelt vertrouwd: “Wij hebben in het verleden al eens samengewerkt, dat we nu weer samenwerken is erg fijn” vertelt Linsey. “We zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben dezelfde werkwijze. De één is van nature iets socialer en de ander is technisch iets getalenteerder, dat maakt ons een goed team. We vullen elkaar aan en leren van elkaar”.


Linsey studeerde ooit aan de Pabo, Arno woonde jarenlang in Griekenland. Allebei zijn ze op een later moment in hun carrière in het audiciensvak beland. “Toen ik stopte met de opleiding werd ik door iemand gewezen op het werk als audicien. Ik wist er niet veel vanaf. Toen ben ik mij erin gaan verdiepen en inmiddels weet ik dat het een fantastisch vak is. We kunnen mensen hun gehoor (deels) teruggeven en kunnen daarmee echt het verschil maken. Dat is waar ik het elke dag weer voor doe” vertelt Linsey. Arno vult aan: “Mensen van alle leeftijden en uit verschillende lagen van de bevolking komen bij ons langs. De problematiek die we behandelen is ook heel divers. Vaak komen mensen bij ons omdat ze hun omgeving niet goed kunnen verstaan, maar ook tinnitus (oorsuizen) is een veelgehoord probleem. Ook bij gehoorbescherming of zwemdopjes kunnen wij helpen”.


Oorwerk maakt het verschil

Zowel Linsey als Arno hebben in het verleden bij andere audicienswinkels gewerkt en beiden voelen zich nu erg op hun plek bij Oorwerk. Maar wat onderscheidt Oorwerk eigenlijk van andere audiciens? “Bij Oorwerk nemen we de tijd voor mensen. Dat is belangrijk in ons werk, want we leveren bij Oorwerk uitsluitend maatwerk. Doordat we écht de tijd nemen, kunnen we dieper ingaan op de problematiek. Meer tijd geeft ons ook de mogelijkheid om een aanpassing aan een hoortoestel nog beter uit te kunnen voeren. Meer tijd betekent simpelweg dat we betere hulp kunnen bieden” legt Arno uit.


Werkwijze van Oorwerk

Komt u bij Oorwerk met een gehoorprobleem, dan is de werkwijze helder. Het begint met een intakegesprek waarin uw behoeftes uitgebreid worden besproken. Daarna worden er testjes gedaan en uiteindelijk resulteert dat in een advies. In veel gevallen is dat een advies voor een hoortoestel. Nadat de hoortoestellen zijn aangemeten volgt een proefperiode om de toestellen uit te proberen. Oorwerk biedt iedereen de mogelijkheid om hoortoestellen eerst enkele weken te proberen voordat een beslissing gemaakt hoeft te worden. Dit geeft u de tijd om het gebruik van de toestellen in verschillende situaties uit te proberen. Zoals voor de tv, aan de telefoon, in gezelschappen, in de winkel of de sportclub. In de volgende afspraak kan de audicien de hoortoestellen desgewenst nog beter naar uw wensen afstellen zodat het meest optimale resultaat behaald kan worden. Als u vervolgens besluit om de hoortoestellen te houden, dan hoeft u daarna nog maar één keer per jaar terug te komen voor de gebruikelijke controle. Tussendoor bent u uiteraard altijd welkom om langs te komen voor vragen of aanpassingen.


One-stop shop

Oorwerk is sinds 1 januari 2015 gevestigd aan de Uiverlaan 2 in Maassluis en volgt hiermee Dijkshoorn Audiciens op. De audicienswinkel bevindt zich in hetzelfde pand als Pieter Wiercx Optiek en dat heeft zo z’n voordelen. “Het is erg prettig om met de optiek in één pand te zitten” legt Linsey uit. “We maken bijvoorbeeld gebruik van één telefoonnummer. Er wordt dus altijd opgenomen, ook als wij in een afspraak zitten. Sommige opticiens kunnen kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren waardoor mensen hier ook op zaterdag terecht kunnen. Bovendien zijn er veel mensen die voor een bril komen en vervolgens bij ons komen voor een hoortoestel”.


Contact

Oorwerk Maassluis is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00u tot 17:00u. Parkeren kan gratis voor de deur. Ook met het OV stapt u voor de deur uit. Even binnenlopen mag altijd, wilt u echter verzekerd wilt zijn van de onverdeelde aandacht van Linsey of Arno dan is het aan te raden om een afspraak te maken. Dat kan door te bellen met 010 591 3148 of te mailen naar maassluis@oorwerk.nl.
DSCF3943.jpg

Koffie drinken?

Ben jij ook op zoek naar iemand die een vlotte tekst, artikel of advertorial voor je kan schrijven? Neem dan contact met mij op. Onder het genot van een virtuele kop koffie leren we elkaar kennen en bespreken we de mogelijkheden.

"Juno Schrijft kan als tekstschrijver en verslaggever op tekstueel gebied veel voor je betekenen. Een mooi verpakte reclame? Laat mij een advertorial voor je schrijven"
 
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page