top of page

Het geluid van een nieuw begin

Op donderdag 14 april is de nieuwe winkel van Oorwerk in winkelcentrum Weidevenne feestelijk geopend door Angelique de Wit, directrice van het audiciensbedrijf. Met het doorknippen van een lint werd de opening officieel gemaakt en konden de aanwezige belangstellenden genieten van een hapje en een drankje. De nieuwe, modern ingerichte winkel voldoet aan alle geluids- en kwaliteitseisen van nu en beschikt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van horen.


Nieuwe zaak, nieuw team

Oorwerk maakt een frisse nieuwe start met een nieuw pand én een nieuw team. Het team bestaat uit Georgette Nieuwendijk als commercieel medewerkster, vestigingsmanager Hans van Dommelen als audicien en er zal nog een leerling-audicien bij komen om het team verder te versterken. Georgette is voor velen een vertrouwd gezicht met haar jarenlange ervaring in audicienswinkels in Purmerend. Zij is uw eerste aanspreekpunt in de winkel en een onmisbare kracht achter de schermen.


Hans van Dommelen is deze maand begonnen als vaste audicien van Oorwerk Weidevenne. Hans brengt meer dan 25 jaar ervaring mee en werkte hiervoor zo’n 10 jaar als audicien bij Oorwerk in Hoorn. Het audiciensvak is hem met de paplepel ingegoten door zijn ouders die vroeger meerdere audicienswinkels hadden. Klanten zaten dikwijls bij hen in de woonkamer te wachten voor een afspraak. De geboren en getogen Amsterdammer vertelt: “Het mooie van ons vak is dat je mensen écht kunt helpen. Elk hoorprobleem, of het nu bijvoorbeeld gehoorverlies of tinnitus (oorsuizen) is, heeft invloed op iemands dagelijks leven. Sommige mensen kiezen er daarom voor om niet meer naar feestjes te gaan of naar andere plekken waar veel mensen zijn. Vereenzaming of een isolement liggen dan al snel op de loer. Oorwerk kan daarin echt het verschil maken, want er is tegenwoordig ontzettend veel mogelijk op het gebied van horen. De ontwikkelingen in de hoortoestellen volgen elkaar in rap tempo op. Er zit ongekend veel techniek in steeds kleiner wordende hoortoestellen. Ook zijn er tegenwoordig veel verschillende typen hoortoestellen op de markt waardoor er eigenlijk voor iedereen wel een passend toestel te vinden is. Bij Oorwerk nemen we echt de tijd voor de mensen waardoor we rustig met elkaar kunnen uitzoeken welke hooroplossing het best bij iemand past”.


Oorwerk Huurplan

Oorwerk verkoopt diverse typen hoortoestellen, van basis toestellen tot de meest geavanceerde toestellen en alles daar tussenin. De aanschaf van een hoortoestel kan een behoorlijke uitgave zijn. Niet iedereen kan of wil zo’n groot bedrag in één keer uitgeven. Voor deze mensen biedt Oorwerk het ‘Oorwerk Huurplan’. Dit betekent dat u het hoortoestel voor langere tijd kunt leasen. U betaalt dan een vast bedrag per maand, in plaats van in één keer het hele bedrag. Vraag Georgette of Hans naar de mogelijkheden.


Bereikbaarheid en contact

Ondanks de verhuizing blijft de winkel gevestigd in winkelcentrum Weidevenne en bevindt zich nu op het Van Damplein 28A, achter De Viswinkel en de Kwalitaria.

De bereikbaarheid van de winkel was altijd al goed en daar verandert met de verhuizing dan ook niets aan. Winkelcentrum Weidevenne is lopend of met de fiets goed te bereiken. Bovendien bevindt zich boven op het winkelcentrum een royaal parkeerdek waar u gratis kunt parkeren.

Kom gerust eens langs om de nieuwe winkel te bewonderen en laat u informeren over wat Oorwerk voor u kan betekenen. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 tot 15:00 uur.


Als u verzekerd wilt zijn van de volledige tijd en aandacht van de audicien, doet u er goed aan om een afspraak te maken. Dat kan telefonisch op het nummer 0299-414611, of door een mail te sturen naar purmerendweidevenne@oorwerk.nl. Op www.oorwerk.nl vindt u meer informatie over wat Oorwerk voor u kan betekenen.
DSCF3943.jpg

Koffie drinken?

Ben jij ook op zoek naar iemand die een vlotte tekst, artikel of advertorial voor je kan schrijven? Neem dan contact met mij op. Onder het genot van een virtuele kop koffie leren we elkaar kennen en bespreken we de mogelijkheden.

"Juno Schrijft kan als tekstschrijver en verslaggever op tekstueel gebied veel voor je betekenen. Een mooi verpakte reclame? Laat mij een advertorial voor je schrijven"
 
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page