top of page

Happy Fit helpt u fit de zomer door

Groot Rijswijk, 28 juli 2021

Happy Fit Rijswijk houdt deze zomer sportieve activiteiten om aan deel te nemen. Het gratis zomeraanbod is toegankelijk voor inwoners van Rijswijk tussen de 18 en 100 jaar en laat u kennismaken met het diverse sportaanbod dat Rijswijk heeft te bieden. Denk hierbij aan padel, zelfverdediging (Aikido), of wandelen maar ook jeu de boules behoort tot de mogelijkheden. De activiteiten hebben plaats door heel Rijswijk en worden aangeboden in samenwerking met lokale partners. Kortom, alle reden om in beweging te komen en fit de zomer door te gaan.

Rijswijk - Happy Fit Rijswijk is op 1 juli gestart met een nieuw aanbod aan sportieve activiteiten. In de praktijk komt dit erop neer dat u 6 tot 12 weken gratis mee kunt doen aan de gekozen lessen en zo kunt ontdekken of het u bevalt. Mocht u er enthousiast over zijn, dan kunt u zich vervolgens eventueel aansluiten bij de club of vereniging. Dat laatste is overigens geen must; alle lessen zijn vrijblijvend. Mike van der Kraan, Projectmanager van Happy Fit Rijswijk vertelt: “Met Happy Fit willen we samen met lokale partners de gezonde leefstijl van alle Rijswijkse inwoners stimuleren. Wij werken samen aan een gezonder en vitaler Rijswijk”. Het initiatief is afkomstig van de gemeente Rijswijk en wordt uitgevoerd door Haaglanden Beweegt. “Op onze website www.happyfitrijswijk.nl staat ons gehele aanbod aan activiteiten vermeld. Aanmelden voor een activiteit is verplicht. Mensen mogen mij echter ook bellen om zich aan te melden op 06-34105499”, aldus Van der Kraan. Heeft het u altijd al eens leuk geleken om te leren jeu de boulen?, dan is dit uw kans om het eens te proberen bij ABA Rijswijk. Of wilt u na de lange lockdownperiode weer eens fijn gaan wandelen en nieuwe mensen ontmoeten?, trek dan de stoute wandelschoenen aan en wandel mee met Gezond Natuur Wandelen. Ook kunt u meer leren over zelfverdediging bij Aikido Shin-Ki-Tai of het populaire padel eens uitproberen bij de Estate Padel Club op tennispark Welgelegen. Voor de specifieke doelgroep die net iets meer aandacht en begeleiding kan gebruiken bij activiteiten is er een uitdagende Bootcamp. Voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar worden door Happy Fit ook activiteiten gehouden, veelal in samenwerking met de scholen. “Goed om te weten is dat Happy Fit haar aanbod ieder kwartaal vernieuwt. Het nieuwe aanbod komt naar alle waarschijnlijkheid eind augustus/begin september online en gaat in oktober van start. Houd de Facebookpagina van Happy Fit of de website in de gaten om op de hoogte te blijven”, aldus Van der Kraan. In de maanden september tot en met december zijn er maandelijks voorlichtingsbijeenkomsten door Happy Fit, over onder meer roken, slapen, assertiviteit en de werking van het brein. Happy Fit doet er alles aan om de Rijswijkers in topvorm te krijgen en te houden.


https://www.grootrijswijk.nl/nieuws/algemeen/240703/happy-fit-helpt-u-fit-de-zomer-door


DSCF3943.jpg

Koffie drinken?

Ben jij ook op zoek naar iemand die een vlotte tekst, artikel of advertorial voor je kan schrijven? Neem dan contact met mij op. Onder het genot van een virtuele kop koffie leren we elkaar kennen en bespreken we de mogelijkheden.

"Juno Schrijft kan als tekstschrijver en verslaggever op tekstueel gebied veel voor je betekenen. Een mooi verpakte reclame? Laat mij een advertorial voor je schrijven"
 
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page