top of page

Gezocht: Service Adviseur


Verschenen in Biltsche Courant en De Nieuwsbode d.d. 16 februari 2022


ZEIST Autobedrijf PECO in Zeist is op zoek naar een Service Adviseur/Receptionist voor minstens 32 uur per week. Na vele jaren van plezierige samenwerking gaat de huidige Service Adviseur binnenkort met pensioen en ontstaat er ruimte in het kleine, maar gezellige team.


Autobedrijf PECO is een allround BOVAG garage in Zeist. Kwaliteit, vakkundigheid en professionaliteit zijn kenmerkend voor PECO. Persoonlijke aandacht voor de klanten en een goed, maar bovenal eerlijk advies is waar je bij PECO op kunt rekenen. Daarbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel.


WERKZAAMHEDEN Voor de receptie zijn we op zoek naar een Service Adviseur/Receptionist. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als aan de balie. Je bent dan ook verantwoordelijk voor al het klantencontact en je zorgt voor de administratieve afhandeling van de werkzaamheden. Ook neem je de auto’s aan van klanten voor reparaties en onderhoud. Je bent verantwoordelijk voor het uitlenen en innemen van vervangend vervoer en je maakt offertes en facturen. In overleg met de monteurs zorg je voor een goede verdeling van de uit te voeren werkzaamheden. Daarnaast houd je je bezig met het bestellen en retourneren van onderdelen. Aan de hand van ons CRM systeem zorg jij voor de klantopvolging en kun je zowel telefonisch als aan de balie goede uitleg geven over de reparatie- of onderhoudswerkzaamheden. Enige technische kennis is dan ook een pré. Je werkt nauw samen met de directie en bij afwezigheid hiervan zorg jij dat het bedrijf probleemloos doordraait.


FUNCTIE-EISEN Als Service Adviseur/Receptionist ben je van nature service- en klantgericht. Je bent sociaal, stressbestendig en je werkt efficiënt. Je kunt goed overweg met verschillende automatiseringssystemen en je denkt praktisch mee om de planning van de werkplaats rond te krijgen. Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur in een technische richting. Ook heb je minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift en je beschikt over een rijbewijs B.


WAT WIJ BIEDEN We bieden jou een afwisselende functie in een dynamische omgeving. Geen dag is hetzelfde bij PECO. Er zijn verschillende mogelijkheden tot het volgen van trainingen of opleidingen. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Cortel op 030-6950258. Ben je geïnteresseerd? Mail dan je motivatiebrief en CV naar admin@peco.nl.


https://www.biltschecourant.nl/lokaal/zakelijk/791626/gezocht-service-adviseur-32-40-uur-w-

https://www.denieuwsbode.nl/nieuws/ondernemend/792007/peco-zoekt-een-service-adviseurDSCF3943.jpg

Koffie drinken?

Ben jij ook op zoek naar iemand die een vlotte tekst, artikel of advertorial voor je kan schrijven? Neem dan contact met mij op. Onder het genot van een virtuele kop koffie leren we elkaar kennen en bespreken we de mogelijkheden.

"Juno Schrijft kan als tekstschrijver en verslaggever op tekstueel gebied veel voor je betekenen. Een mooi verpakte reclame? Laat mij een advertorial voor je schrijven"
 
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page