top of page

Gezocht: Medewerker Binnendienst

Verschenen in de Biltsche Courant d.d. 3 februari 2022


Werken in een dynamische omgeving op Bos Park Bilthoven BILTHOVEN Wil jij graag werken op een plek waar je elke dag een vakantiegevoel ervaart en je werkzaamheden heel divers zijn? Waar je veel contact maakt met verschillende mensen en kunt bijdragen aan een onvergetelijk verblijf? En dan óók nog deel uitmaken van een saamhorig, gezellig team? Dan is de vacature van Medewerker Binnendienst op recreatiepark Bos Park Bilthoven wellicht iets voor jou!

RUST, RUIMTE EN RECREATIE

Bos Park Bilthoven is een bosrijk recreatiepark, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Gasten van het park kunnen een vakantie-onderkomen huren, zoals bijvoorbeeld een chalet, een duinwagen of een safaritent, maar er zijn ook volop kampeerplekken. Jaarlijks vieren heel veel mensen hier vakantie. De gasten komen om te genieten van de rust, de ruimte en de natuur. Ook aan faciliteiten ontbreekt het niet, zo is er een verwarmd buitenbad, zijn er diverse speeltuinen, een speelduin met kabelbaan en is er een restaurant met terras. Alle ingrediënten voor een ontspannen vakantie dus.

We zijn op zoek naar een Medewerker Binnendienst die ervaring heeft met administratieve werkzaamheden, over een MBO-4 niveau beschikt en assertief is. Je komt te werken op de receptie van het park in een team van 4 personen dat met elkaar het visitekaartje van het park vormt. Een greep uit de dagelijkse werkzaamheden die je in deze functie kunt verwachten is de administratieve verwerking van boekingen, de planning van de verhuur-onderkomens, de social mediakanalen bijhouden, overige marketingwerkzaamheden uitvoeren, het in- en uitchecken van gasten, het begeleiden van gasten naar hun huurchalet of kampeerplaats, en informatie verstrekken – zowel persoonlijk als telefonisch of online. Het is weliswaar een kantoorfunctie maar je zult ook regelmatig baliewerkzaamheden uitvoeren. Tijdens het seizoen heb je veel contact met onze gasten en ben jij hun eerste aanspreekpunt. Het is dan ook gewenst dat je een sociaal karakter hebt, niet angstig bent om op mensen af te stappen en open staat voor een vriendelijk praatje.

Tot slot is flexibiliteit ook een onmisbare eigenschap als Medewerker Binnendienst. Je komt te werken in een zeer dynamische omgeving waarbij geen dag hetzelfde is. Het zwaartepunt van de drukte ligt in het hoogseizoen dat loopt van 1 april tot 31 oktober. Tijdens het seizoen is de receptie 7 dagen per week geopend. Dit betekent dat je werkdagen per week kunnen verschillen en ook soms in het weekend kunnen zijn. Ook in dat opzicht wordt een beroep gedaan op je flexibiliteit. Gelet hierop zou het een pré zijn als je uit de buurt komt. De uren blijven echter altijd kantooruren, van 9:00 tot 17:00 uur. Ook buiten het seizoen werkt het team gewoon door. Tijdens deze periode heeft iedereen vaste werkdagen en is de receptie in het weekend gesloten.

Het is goed om te weten dat de werkprocessen binnen Bos Park Bilthoven overwegend digitaal zijn. We verwachten dan ook dat je goed kan omgaan met de computer, gemakkelijk apps weet te besturen en er geen problemen mee hebt om online te reageren op vragen. We bieden je een fijne werkomgeving waar ruimte is om nieuwe dingen te leren en we bieden een markt-conform salaris. En dat alles op een prachtig vakantiepark, midden in de natuur, op een locatie die goed bereikbaar is met eigen én openbaar vervoer.

Word je enthousiast van wat je gelezen hebt en ben je op korte termijn beschikbaar? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Jim van Turnhout, Hoofd Binnendienst via binnendienst@bosparkbilthoven.nl.


https://www.biltschecourant.nl/lokaal/zakelijk/787718/gezocht-medewerker-binnendienst
DSCF3943.jpg

Koffie drinken?

Ben jij ook op zoek naar iemand die een vlotte tekst, artikel of advertorial voor je kan schrijven? Neem dan contact met mij op. Onder het genot van een virtuele kop koffie leren we elkaar kennen en bespreken we de mogelijkheden.

"Juno Schrijft kan als tekstschrijver en verslaggever op tekstueel gebied veel voor je betekenen. Een mooi verpakte reclame? Laat mij een advertorial voor je schrijven"
 
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page