top of page

Boedelmakelaar voor elke inboedel

“Boedelmakelaar en Mantorini zijn twee sterke partners”


BILTHOVEN Zoals wellicht bij velen bekend, heeft Boedelmakelaar van 2014 tot begin 2021 een woonwinkel gehad aan de Hermesweg in Baarn, genaamd BM de Sociëteit. Sinds februari 2021 heeft Boedelmakelaar haar woonwinkel gevestigd in Bilthoven. Met deze verhuizing is een nieuw concept gecreëerd met een andere koers, én naam: Mantorini.

MI Mantorini heeft haar showroom aan de Rembrandtlaan 4b in Bilthoven. Dé ontmoetingsplek voor liefhebbers van kunst, antiek en design. Voor particulieren en stylisten die graag een unieke signatuur aan een interieurontwerp willen toevoegen door een bijzonder object. Mantorini biedt in het nieuwe concept ook het MI Art Podium voor beeldende kunstenaars om te exposeren. Mantorini staat voor genietmomenten in het leven en creëert een passende sfeer, versterkt door live muziek en/of een wijnproeverij.

BM Boedelmakelaar werd in 2007 opgericht door Eric Branger. Hij werkte destijds als woningmakelaar en zag een behoefte in het assisteren bij de afwikkeling van de inboedel. Boedelmakelaar werkt landelijk en biedt een totaalpakket waarbij naast de ontruiming zelf, ook gekeken wordt naar objecten en meubelstukken die van waarde zijn om deze vervolgens te verkopen via Mantorini of Veilinghuismakelaar. Objecten worden zo verzilverd voor de nabestaanden.

Behalve kunst en antiek verkoopt Boedelmakelaar alles wat bij de afwikkeling van een inboedel nog meer verkocht moet worden. Van auto’s tot scootmobiels, tot rollators en motoren en alles daar tussenin. Ook een (vakantie)woning verkopen kan via Boedelmakelaar. Met zijn jarenlange ervaring als makelaar en uitgebreide netwerk in die wereld, weet Eric Branger altijd een geschikte makelaar bij een huis te vinden. “Ik benader de verkoop altijd objectief en wil het beste resultaat voor onze opdrachtgever. Dit doe ik door mee te denken in de mogelijkheden” aldus Eric.

ONDERSCHEIDEND Boedelmakelaar onderscheidt zich van ‘gewone’ ontruimers door geen eigen belang te hebben in de boedel. “Wij worden gewaardeerd omdat we altijd namens de opdrachtgever werken, dus objectief” vertelt Eric. “We stellen vooraf een taxatierapport op van de inboedel. Daarna volgt een offerte met duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf”. Boedelmakelaar voert elke opdracht uit, ongeacht de kwaliteit en hoeveelheid van de inboedel. “Het ontlasten van de erfgenamen is hierbij wat ons betreft het belangrijkst”.

IN CONSIGNATIE Boedelmakelaar biedt de mogelijkheid om waardevolle objecten in consignatie te verkopen bij Mantorini. In de showroom en online worden de objecten onder de aandacht gebracht aan nationale en internationale potentiële kopers. Iedereen die in consignatie iets verkoopt bij Mantorini krijgt een eigen account waar exact in komt te staan welke objecten er in de verkoop zijn.

VEILINGHUISMAKELAAR Als er tijdens het taxeren van een inboedel wordt gestuit op een veilingwaardig object, kan dit middels de service Veilinghuismakelaar aangeboden worden bij een passend veilinghuis. Door Eric zijn jarenlange ervaring als veilingmeester bij een gerenommeerd veilinghuis, is zijn expertise en netwerk zeer uitgebreid. U krijgt daarmee als het ware een persoonlijke veilingmeester in huis die kennis van zaken heeft, de marktwaarde kent en per object het beste veilinghuis weet te kiezen.

Ook benieuwd naar de waarde van uw objecten? Kom gerust langs, of Boedelmakelaar komt naar u.

CONTACT Meer weten over Boedelmakelaar? Neem dan vrijblijvend contact op via 088-0009222 of kijk op www.boedelmakelaar.nl. Op www.mantorini.nl kunt u terecht voor het aanbod van Mantorini.


https://www.biltschecourant.nl/lokaal/zakelijk/772122/boedelmakelaar-voor-elke-inboedel


DSCF3943.jpg

Koffie drinken?

Ben jij ook op zoek naar iemand die een vlotte tekst, artikel of advertorial voor je kan schrijven? Neem dan contact met mij op. Onder het genot van een virtuele kop koffie leren we elkaar kennen en bespreken we de mogelijkheden.

"Juno Schrijft kan als tekstschrijver en verslaggever op tekstueel gebied veel voor je betekenen. Een mooi verpakte reclame? Laat mij een advertorial voor je schrijven"
 
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page